Opilec

Opilec

Anotace: No nevím jestli se to dá zařadit do sekce láska, tk pls okomentujte :*

Sálem se zvučné tóny linou,
sleduji tě, jak v náruči máš jinou.
Má láska tvrdou zkouškou prošla,
ale stále ještě nepopošla.

Bere sklenku první, druhou,
svět je hezčí, jako s duhou,
při desáté už nevnímám,
jen se sálem nepřítomně kolíbám.

Konečně jsem tě našel,
vytrh sem tě z náručí toho druhého,
do pokoje č. 315 s tebou zašel,
"nebudeš ho milovat, mě uspokojíš prvého!"

Smyslů zbavený jí šaty ztrhal,
uspokojil, našel co hledal.
Za dveřmi je slyšet smích, veselý sál,
on se oblík a jde zas o dům dál.
Autor BloodyButterfly, 27.11.2007
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, pejrak, Princezna.Smutněnka, Azazen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Líbí se mi, ale tohle téma zvůle nenávidím.

05.12.2007 10:42:00 | Azazen

Taková ta realita občas je, nn??Jinak dík :*

29.11.2007 18:32:00 | BloodyButterfly

trošku smutný nemysliš???---ale jinak se mi to moc páčí...je v tom pravda

28.11.2007 17:43:00 | Yukki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí