Do dlaně dlaň

Do dlaně dlaň

Anotace: Kouzlo doteku...

Do dlaně dlaň udýchaná přispěchala
a lásku k tobě na srdci mi zanechala,
tak jako jitro krůpěj rosy,
-mé srdce v sobě lásku nosí.

Do dlaně dlaň něžně se boří,
ty jsi má perla,jež skryla se v moři,
v moři mé lásky,něhy a touhy,
jen po tvém boku chci žít život dlouhý.

Do dlaně dlaň přispěchla,
svou duši k mé jsi přivinula
tak jako matka dítě k sobě.
Teď žiješ ve mně a já v tobě.
Autor Akrij8, 27.11.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí