směl bych...lásko?

směl bych...lásko?

Anotace: ...

Z laskavých slovíček...

chtěl bych ti lásko
uplésti šál,
ač hladce či obrace
mi nic moc neříká,
aby tě v mrazivých
chvilkách u srdce hřál,
s kterými bytí se křehké
potýká....

z vášnivých polibků...

ušít bych chtěl dvě rukavice,
pro pramen něhy samotné,
pro chladné ,laskavé
Tvoje ruce,
pro celé zkřehlé bytí Tvé...

ze chvilek vzácných....

vytvořit si tak pavučinku,
do které zamotal se můj vděk,
uvízli jsme v ní,
alespon já a ty na chvilinku,
my dva..

a dva páry našich pomněnek...
Autor chalcedon, 27.11.2007
Přečteno 422x
Tipy 13
Poslední tipující: meganek, Bíša, její alter ego, xavian, Jiparo, Ishtar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezký! Přinejmenším zahřeje tohle dílko, který se Ti moc povedlo. Je plný něhy a lásky, moc hezký :)

27.11.2007 21:43:00 | Ishtar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí