Úplné bezvětří

Úplné bezvětří

Anotace: ... Když vítr utichne a nastane to tiché... úplné bezvětří...

Úplné bezvětří.
Kvílení tiché,
tak důvěrně známé,
již zvolna mizí.
Není mi cizí
Ta samota ryzí.

Úplná samota.
Společnost tvá,
tak tajně vysněná,
nepřijde nikdy víc.
Již nezbylo nic,
tak odcházím pryč.

Úplně pryč.
Přítomnost mou,
tolik opomíjenou,
čas sebou vzal.
Jsem pouhý vazal,
co v srdci má žal.

Úplný žal.
Bezmezné štěstí;
Tolik zvláštních pověstí,
na lžích nešetří.
Probuzený pak zavětří
to úplné bezvětří…
Autor Nikytu, 27.11.2007
Přečteno 525x
Tipy 8
Poslední tipující: Charibeja, Bíša, Dračičák, xavian, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta je výborná.
Přečtena jedním dechem,
moooc pěkná.
1*

28.11.2007 21:40:00 | Dračičák

Úplně perfektní, děvče.

28.11.2007 01:37:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí