Láska je naděje

Láska je naděje

Anotace: je to o lasce a jak jí vidím

Láska je pohá naděje,
sdrce ti to zahřeje,
je to sen o kterém si necháš zdát,
něco sčím si nemůžeš hrát.

Je to pouhé pomyšlení,
jen něžné pohlazení.

Pavučin, kterou si pavouk střádá,
je nesmělá a nedočkavá,.
Láska je křehká pavučina,
a není nahraditelná.
Autor Vacluvka, 27.11.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí