Beze slov

Beze slov

Anotace: chci ti mlčky říci...

Ztracen, mlčím
hřejivé slunce již zapadá,
oči se přivírají, jen pohled do dálky.
Čistota lásky, jak bílí sníh
pod bodem mrazu je dnešní den

Z ohavená duše se trmácí,
každý jen bere
láskou opětuješ to co shoří ještě dnes.

Polibkem noci, samota zmizí
jen do krátké chvíle
víš co se blíží.
neotvírej oči.

Světlo ti ukáže cestu do ráje
mlčky však postávat budeš
u brány věčného času..
jsem tady opodál pro tvojí krásu
Autor Rbb, 28.11.2007
Přečteno 751x
Tipy 6
Poslední tipující: Erion Fate, Psavec, Oči, forget-me-not
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

milá, něžná.. psaná srdcem

28.12.2007 20:36:00 | Erion Fate

Nádherná! Celá se ve mě odehrává a zní.

28.11.2007 11:45:00 | Oči

láskou opětuješ to co shoří ještě dnes...krása...

28.11.2007 10:01:00 | Lexisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí