Sluníčko

Sluníčko

Anotace: Bylo by fajn být kvůli této slečně Sluníčkem :-).

Strašně moc bych si v tuhle chvíli přál, aby byl ze mě sluneční král.

Ty totiž právě sluníčko máš ze všeho nejradši, i jeden malý paprsek tvoji náladu hned vylepší.

Rád by jsem byl tím paprskem, který vylepší ti náladu, rád by jsem byl sluníčkem, jenž svítí na tvoji zahradu.

Kdyby jsem byl tím paprskem, tak něžně bych se tě dotýkal, budu k tobě upřímný, každý dotyk bych si užíval.

A taky by jsem zahřál pěkně travičku, na kterou by jsi mohla položit svoji hlavičku.

A kdyby jsi neležela na trávě, tak bych zahříval všechna místa, kde stín se těžko dostane.

Bylo by nádherný být všude tam, kde jsi ty, bylo by nádherný kdybychom si vzájemně vyměnili pohledy.

Víš, já myslím na tebe mnohokrát i během dne a není to jen tehdy, když sluníčko vysvitne.

Ale kdyby jsem byl sluníčkem, tak to by bylo úžasný, byl bych často s tebou a to by bylo překrásný.

Sluníčko je jedno z mála, komu dovolíš být při sobě, hrozně rád bych dostal stejnou šanci, ale to je jenom na tobě.
Autor Davidoff83, 28.11.2007
Přečteno 538x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí