Nemužu se stim smiřit

Nemužu se stim smiřit

Anotace: je to moje prvni basen,:(((proc se to takhle musel stat:(((pardon za chybky

Tys byla mou,
jen mou jedinnou.
Oči maš jak růže,
že bych se touhou po tobe svlekal z kůže.

Proč to takhle musí být,
tak hrozně to musel zkončit.
Vždyt nam bylo tak krásně,
mé srdce patří jen a jen tobě.

Bez tebe nemam proč žít,
bylas vším co sme mohl mít.
Kolem mě je velka temnota,
bez tebe sa ne mě upíná hrozná děsota.

Mé srdce je rozpůlené,
na dvě části zohavené.
Spoj ho prosím ještě,
at září ještě více.

Čím to bude?
Asi tím že milovat vždy tě bude.
Nikdy nepřestane,
ale sám vždy zůstane.
Autor pucis, 28.11.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj se...jednou bude líp:)

01.12.2007 15:39:00 | už ne pernikova princezna

Bude líp :)

29.11.2007 10:34:00 | unstoppable

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí