Opuštěn na konečné

Opuštěn na konečné

Anotace: Na rukou ještě cítím hřejivý dotek tvůj a balzám úsměvu trvale mi léčí srdce od stesku

Na rukou ještě cítím hřejivý dotek tvůj
a balzám úsměvu trvale mi léčí srdce od stesku,
s tebou ruku v ruce šťasten byl jsem a svůj
a netoužil po okolí potlesku.

Toužil jsem po jediné z dlaní,
po vlahém dechu z roztoužených úst,
po divoce radostném kočkování
a teď netěší mě - "nekonečný" půst.

V srdci nosím lásko - TEBE,
pod víčky chvíle promítám si společné
a i když nad hlavou mám modré nebe,
bez tvých očí v samotě jsem - opuštěn na konečné!
Autor Bamap, 28.11.2007
Přečteno 381x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, maena, Pišák, unstoppable, Severka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná...něco mi připoměla.

03.01.2008 15:21:00 | Pišák

i na konečné stanici něco začíná...;) moc pěkná báseň...

28.11.2007 19:20:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí