..

..

Oči máš modré, jak samo nebe,
mé sepnuté ruce, modlí se v nás.
Když zavřu oči, vidím jen Tebe,
"Miluju Tě!" slyším šeptat Tvůj hlas.

Rty hebké jak nejdražší samet máš,
v obětí nás dva spolu vidím.
Když se mně něžně po těle dotýkáš,
po Tvých polibcích bláznivě šílím.

Když jsem v Tvé blízkosti, je mi prostě úžasně,
bez Tebe už nechci ani minutu být.
Když mně políbíš, cítím se překrásně,
snad zítra s tebou zase budu moct ruku v ruce jít.
Autor Skořicová princezna, 28.11.2007
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: Traci, Dračičák, 0-0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherný...takové krásně zamilované(?)...dáli se to tak nazvat...:)fakt výborný...moc se mi líbí

01.12.2007 13:36:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí