Bez not a bez naděje

Bez not a bez naděje

Anotace: a bez všeho ostatního.

vyměnila bych tě jen za pár zrnek černý kávy
ale
když spadalo listí
a odkvetly květiny
to ty jsi mě přeci tahal za rukávy

*

včera jsme zhasli ty poslední světla
/vzdali se pohledu na nás dva/
a od včerejšího večera
se nestalo nic
jen věrně a něžně
/jak slova se vkládají do pera/
padá mi do kapes
padá tma

objali mě cizí oči
vzali mě pod víčka a já objala je též
jestli jsi zkoušel sobě si vyprávět
mě svoje pohádky
mě už je nenalžeš

vyměnila bych tě a ty bys mě vyměnil stejně tak
za jedno cigáro z dívčích prstů
a možná i za míň
než je ticho
možná že za míň než za pozdrav

tak asi
nemáme víc než měli jsme dřív
káva už došla a ani ona už tu není
bejvává pozdě
v poledne vyspávat
a k večeru čekat na rozednění
Autor Rozárenka, 28.11.2007
Přečteno 369x
Tipy 16
Poslední tipující: n.Pixie, Barunka=o), EsmE, JardaCH, Levandule, Lizzzie, Bíša, její alter ego, duše v plamenech, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... líbí se mi ... jen si ještě projeď pravopis ...

04.12.2007 09:15:00 | JardaCH

... mně taky...
Zase ta láska rozervaná šípy jeho nechápavosti... achjo... Ty víš... že Ti přeji mnohem víc... :-*

29.11.2007 14:17:00 | Levandule

chyběla jsi mi...a chyběla mi tvoje slova:)))...

29.11.2007 11:07:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí