Potápějící se bárka...

Potápějící se bárka...

Anotace: (28.11.2007)

Každý máme svou
bárku zázraků,
plujem si tak tmou,
do různých světů.

Ve dně mé však díra jest,
vezmi mě Ty na tu Tvou.
Pro mě by to byla čest
s tebou na palubě plout.

Naloď mě do bárky své,
spolu ve svět poplujem.
Opřu se o rámě Tvé,
náš svět spolu dobyjem.

Bude patřit jenom nám,
náš svět utajený,
poplujem, nevíme kam,
avšak jiné cesty není.
Autor B.a.r.b.a.r, 28.11.2007
Přečteno 363x
Tipy 12
Poslední tipující: pejrak, LisSe, Lacosta1, Venessa, Adrianne Nesser, Bíša, embryo v hlave
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý máme svou bárku zázraků....krásný. Moc povedený.

02.12.2007 20:11:00 | Lacosta1

krááásný*.*

29.11.2007 19:46:00 | Venessa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí