Zamilovaný háj

Zamilovaný háj

Anotace: ...

Byla tma,
...možná zima,
snad měsíc byl tou lucernou,
co svítila nad hlavama,
dvou stvoření uprostřed vloček,
...možná hedvábných,
snad jako opona zahalí nás tajemstvím,
a ukryje do bílé čakolády,
snad naše dechy,
...z úst vržené,
nerozpustí království ledové,
jenž padá na naše rámě,
byla tma,
...možná zima,
snad měsíc byl tou kulisou,
zamrzlého srdce,
přece jen bijícího láskou,
když lechtal bledým svitem,
oblé boky z kůry tvořené,
jako já se zlehka dotýkal,
tvých vlásků,
...možná úst,
snad v očích jsem spatřil lásku,
a usmál jsem se na měsíc,
že oba našli jsme své slečny,
uprostřed lesa v bílém kroji,
...možná že v lese tajemném,
snad zamilovaný háj...
Autor Muta cum liquida, 28.11.2007
Přečteno 447x
Tipy 1
Poslední tipující: žároffka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezounké! a tak schválně: komu? B)

04.12.2007 22:40:00 | žároffka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí