Společné hříchy

Společné hříchy

Anotace: Ach. :-D

Jen jednou v životě zhřeš - Tvůj hřích já vykoupím,
jen řekni jestli chceš a já Tě o sladkou pusu oloupím.

Budeme hřešit společně, hříchy láskou planou,
ruku v ruce půjdeme statečně a hlavu hrdě vztyčíme
před popravou.

Až krk zdobit nám bude smyčka a dech se bude krátit,
slzy nás přinutí zavřít víčka. Proč jen lásku Tvou
musím ztratit?

Růž na rtech Tvých mi šeptá že není důvod se bát -
vždyt' láska se smrti neptá kdy přestat má srdce hřát.

Naši lásku ani hlína neochladí, my hřešit budeme dál,
i když andělé nám radí že zakázaná láska přináší jen žal...
Autor Tracy Beakerová, 28.11.2007
Přečteno 443x
Tipy 7
Poslední tipující: barking bitch, Princezna.Smutněnka, AneaCapaken, xavian, Pišák, Perník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá básnička, líbí se mi :-)

02.03.2009 14:48:00 | Princezna.Smutněnka

ráda hřeším....ikdyž většinou jen v představách

10.12.2007 11:59:00 | Veríssek

Opravdu moc hezká básnička... Moc se mi líbí ;)

28.11.2007 23:38:00 | Perník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí