....

....

Anotace: mno trochu jsem se nudila

Dívám se do nebe modrého,
vidím tebe smutného...

Cestou dlouhou já chci jít,
a tebe si sebou vzít...

Promluvit a odprosit tě,
pousmát se a políbit tě...
Autor l.a.r.a07, 28.11.2007
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Vojtá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí