Oči

Oči

Anotace: teď sem dám, pár nedopsanejch, ale jen chci vědět estli má cenu vůbec pokračovat..?!:o) ...tohle je první z nich... čtěte a kritizujte...

Uprostřed noci, ve třpytu deště,
vzpomínám a doufám, že někdy ještě,
že ještě uvidím tvé oči,
jak se smějí,
jak očka dětí na kolotoči,
když křičí "rychleji" a točit se chtějí.
Ta záře v nich je jedinečná,
jako sněhová vločka,
kéž by byla navždy a věčná,
aby nezesmutněla tvá očka...
Autor Tomíno..., 28.11.2007
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí