Láska je opíca

Láska je opíca

Anotace: Tak na zdraví!

Lok si dáš,
stoupne do hlavy
Na kuráž
polkneš druhý
O ráji vypráví
A jen ochutnáš třetí,
na křídlech motýlích
po nebi letí
Leskne se na brýlích
růžové smetí
Dolů chceš z oblaků,
cosi brání
jít z krajiny zázraků
před svítáním
Kochám se do syta
pohledem do tváře
Myšlenky pročítám
Možná že touha zvířecí?
Proč není tam
zda i ty láskou jsi opitý?
Prostě jsi nad věcí!
Autor rezina, 29.11.2007
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Počkej ráno...:-)

29.11.2007 08:42:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí