Bezohledná krajina

Bezohledná krajina

Anotace: Jen vzpomínka...

V cizí
krajině bezohledných přání
se vzhlížíš
v zrcadle bez rukou a trupu
Potřebuješ lupu,
abys spatřil vášeň ve svých očích
Má lásko bez konce
Lásko, co končíš

Zachmuřen
Až příliš rychle a bez překážek stal ses
vítězem
Lovec žen
hledající vášeň, kde to jen jde
A já
topím se v náruči s rukama a trupem
S tímhle klukem
zapomínám
na tvoji sobeckost a bezohlednost
Má vášeň, jíž nikdy neměls dost
Ve své krajině svých vlastních přání
Lhaní
ti tvoje štěstí nepřinese
a lásku nezachrání...
Autor unstoppable, 29.11.2007
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: vapiti, xavian, qpal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... je nádherně napsaná ... i když o bolestných věcech ... přeji jen to dobré ...

29.11.2007 18:07:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí