..jen tak

..jen tak

Anotace: když na tě čekám a nevím jestli vůbec existuješ(láska)

Jsem tu,nebo jen bdim,si při lampě svítící zlatě
Kde jsi ty?nezapomel si na mje?
Kde jsi kdyz se rano probouzím zkleslá
Kde jsi když cítím jak každá minuta zda se mi bez tebe teskna
Kde jsi kdyz potrebuju sílu
Kde jsi když hledám v alkoholu svoju míru
Kde jsi,proč neznáš má slova
Kde jsi,jak mám na tě čekat zas a znova?
Kde jsi když nikotín ničí mi cévy
Kde jsi když v krvi mám vuni vinné révy
Kde jsi moje ideo bytí?
Kde jsi proč nemužu dále už takhle žíti
Kde jsi ty marná chvíle na kterou čekám?
Kde jsi když před tebou svoji hrdost smekam
Kde jsi proč neřekneš kloudnou větu
Kde jsi beze mje moje vůně květu
Kde jsi když ja sem tady a ty v dálkách bloudíš?
Kde jsi když v mém oběhu i nadále proudíš
Kde jsi když hlava má chce být už štastna
Kde jsi ty moje lásko krásna
Kde jsi proč nevidím te více?
Kde jsi když kolabují mi plíce
Kde jsi když z poslednich sil
Kde jsi když dychat už nejde dýl
Kde jsi ja bez tebe nicota zlá
Kde jsi a proč jednou nemužu být jen tvá?
Autor Veka, 29.11.2007
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: Martanka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

oh..tak to bylo teda dlouhé...myslím, že příště by takové básničce vůbec neuškodila pár rýmů ubrat a tím ještě zvojnásobit sílu myšlenky, která v tom je:)
..některé rýmy se ti povedly Večko..a vítej na literu:)

29.11.2007 09:53:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí