jsi sen či den, láskou?

jsi sen či den, láskou?

Anotace: Hldáš li smysl, tak vzpomínej

Osamocená bolest není lékem,
očekáváš hlas srdce
jenž hlas ti v uších stále zní
z cigarety kouř se line
do vzpomínek tvých.

Moudrost a útěchu nenajdeš
otevřená rána tě nepustí
jsi snem i noční můrou
v noci a každým dnem.

Opouštím koráb na tichém moři
jen vlnkou se snažím být
neznalost času budoucích
dává ti naději žít
jsi sen či den, láskou?
Autor Rbb, 29.11.2007
Přečteno 515x
Tipy 14
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, Bíša, anatantal, Erion Fate, Martanka, Ammazonic, Oči, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná..

28.12.2007 20:33:00 | Erion Fate

Přijeď!

29.11.2007 13:47:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí