Vysněný

Vysněný

Anotace: dneska při hodině matematiky...myšlenky opět kdesi v dáli...

Ve snech jsi živější,
živější než já,
já ve dne
Bloumáš mými
představami
bludný rytíř
princeznin

Hlavou mi běží,
verše
Trápím se trápím,
myslím si,
kde bych Tě nejraděj potkala
- v lukách
na ulici
ve dne
či snad v noci?
Na tom nezáleží,
nehledej nejlepší okamžik,
nehledej,
nebo žádný nepřijde
nehledej ani cestu
do zámku
Vždyť ve skutečnosti
není rytíř
ani princezna
jsi jen ty
a taky já

Tak pojď,
koně nech odpočívat
Tak pojď,
ty můj vysněný
- Štěpánku
Autor jitaaa, 29.11.2007
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: xavian, 0-0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí