Osudová

Osudová

Anotace: a ještě jedna z hodiny matematiky...

Střípky své duše,
zanechal jsi,
v srdci mém
Slzím, křičím hluše,
posbírej je,
a dohromady dej!

Hádám se s osudem,
prý spolu nebudem
Hádám se se sebou,
vzpomínky zazebou

Hrajem si na Vadí-Nevadí
k tomu zní nám
- osudová
v rytmu tvého dechu
- a ten můj?
já ho přeci ztratila,
společně s rovnováhou,
když kroky mé se střetly s tebou,
- s Váhou

Hádám se s osudem
- prosím
náhodou mě potkáš
náhodou do očí koukáš
náhodou usmíváš se
náhodou obejmeš mě
náhodou políbíš
na čelo
na tvář
na nos
na rty
náhodou ruku uchopíš
do vlasů zašeptáš
- na náhody nevěřím,
osud se umoudřil,
tebou mě obdařil
Autor jitaaa, 29.11.2007
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: xavian, 0-0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naprosto se ztrácím v hlouby tvých veršů.mají své osobní kouzlo,ale nemohu přijít na to co je mezi tebou a tím co vystupuje v tvých básních...

06.01.2008 11:53:00 | vox animi

páni jituuuš...tahle je moc krásná... :)

29.11.2007 17:48:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí