Slib

Slib

Anotace: blabla

Půjdeme životem
půjdeme spolu
půjdem za naším snem
nahoru dolů.

Půjdeme cestami
jen žádný spěch
tam mezi hvězdami
se zatají dech

Budu Ti světlem
budu Ti vším
budu tím, co ani
říct neumím.

Budu ti nadějí
budu Ti vzduchem
Pro Tvoje srdíčko
tím klepavým zvukem.

Podej mi ruku
můžeme jít
a pak zapomenem
jak moc bolí žít...
Autor Honzeek22, 29.11.2007
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: Ele...r, xavian, kliďaska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

děkuji...

30.11.2007 15:10:00 | Ele...r

krásné !!!

29.11.2007 18:59:00 | Peťka_bez_talentu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí