Přes slzy nevidím

Přes slzy nevidím

Anotace: Další smutná depresivní básnička... podobného stylu jako předešlá

Přes slzy nevidím

Přes slzy nevidím
na papír bílý
na který napsat chci
co teď cítím

Přes slzy nevidím
na potok rudý,
který tu zanechaly
krve proudy

Přes slzy nevidím
na stříbtnou žiletku,
která mi do kůže
vjela tak po lehku

Přes slzy nevidím
na bílé stěny,
které sledují mé utrpení

Přes slzy nevidím
obrazec v kůži,
který jsem vyryla
ostrými noži

Přes slzy nevidím,
že je to jméno
mého jediného milovaného

Přes slzy nevidím
co jsem udělala,
že jsem se do něj zamilovala

Přes slzy nevidím
proč jsem tak naivní,
že si tu pro něj
řezám do žíly

Přes slzy nevidím
myšlenky kruté
a ani to,
že už mě nemiluje

Přes slzy nevidím,
už vůbec nic
neboť jsem mrtvá,
nemám co říct
Přečteno 487x
Tipy 5
Poslední tipující: Leonkaaa, unstoppable, Ammazonic
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow, vážně dobrý, nejvíc ten konce.. jsi epesní... fakt krásný, ale neblbni.. jo? nikdy ;)

22.11.2008 15:11:00 | Leonkaaa

pekna basen..=)) ale pamatuj si..nic a nikdo si nikdy nezaslouzi aby ses zabila..nebot zivot je to nejdrazsi co mas..=)

05.12.2007 21:49:00 | Dirrtusha

Eheh... holka... neboj, z toho vyrosteš.

29.11.2007 16:25:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí