Mé soukromé Vánoce

Mé soukromé Vánoce

Anotace: ....

"Otevři si tenhle dárek"

Raději si otevřu tvé srdce.
Opatrně ho rozbalím a
zlehka se jej dotknu.
To abych ti byla blíž.
To aby se náš tlukot
srdcí sjednotil.
Tvé srdce pohladím
a vypustím na něj
tisíce zářivých hvězd,
které nosím ukryté hluboko v kapsách.
Víš, pro všechny případy....mít
v zásobě trochu štěstí.

"A otevři si i tenhle!"

Ne.
Chci si otevřít tvou hlavu.
A vryji tam své iniciály.
Abys na mě nezapomněl.
A schovám tam papírek se
vzpomínkamy a s naší
tajnou větou.
Tou, kterou jsme si vždycky
dali najevo,
že se máme rádi.

Dožijem se ještě zítřka?

Pane?

Vím, že teď mě máš navždy v sobě.

Ale....slyšíš mě?
Autor Lacosta1, 29.11.2007
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí