Pověz mi příteli

Pověz mi příteli

Anotace: ...co je mi záhadou...

Příteli drahý můj, tajemný neslyšný
Pověz, proč oči Tvé záři zlou skrývají
Pevné sítě pletou, kde mouchy pasti své
Nováčky v řadách svých vítají

Pověz mi, příteli, jaký trik skrývá se
Za kouzly, které nám sesíláš
Když jen snad zeptat se, snad jednou jedinkrát
Oči Ty před tím jen zavíráš

Děláš že nevidíš, příteli naivní
Moc Tvého dotyku, která mě zabíjí
Pověz mi, je to snad záměr Tvůj
To, jak se dotykem opiji?

Opilá setinou vteřiny, mžikem tím
Můj milý příteli, na špičky našlapuj
Nevzbuď mě z toho snu bláznů nás
Jen moje slova si pamatuj

Touha, ten silný žár, jako by spaloval
Zevnitř tam, kde moje srdce dlí
Myslíš si, příteli, že též nic nevnímá
Nebo o všem až moc dobře ví?

Příteli drahý můj, tajemný neslyšný
Jaký kus ďábla se skrývá jen v očích Tvých?
Ďábla co poutá mě plameny
Tužeb mých zoufalých, bezmezných
Autor pennywise, 29.11.2007
Přečteno 485x
Tipy 7
Poslední tipující: Zvrhlý poustevník, Fried Green Tomatoes, Martanka, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je opravdu pekna:-) i kdyz me se moc rymovany nelibej tahle je fakt dobra:-)

21.12.2007 06:59:00 | Fried Green Tomatoes

:o)

30.11.2007 11:45:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí