Krása v nesnázích

Krása v nesnázích

Anotace: Prosím, hodnoťte a komentujte!!!!!! Diky:)

Tvá krása se ocitla v nesnázích,
stejně jako tvá křehká duše,
kterou držím ve svých dlaních a snažím se ji nezranit.
Jsi zajatá, spoutaná,
jsi tichý obraz budoucnosti.
Jsi klidná a odevzdaná.
Jsi celá má.
Tvé temné oči znějí prázdnotou,
a přece křičí.
Jsi můj věčný pocit,
že jednou zmizím,
že zčernám,
a upadnu do zapomnění.
Jsi nepoznaný cit,
který teď v srdci mám.
Spíš a nebo sníš?
Jsi moje naděje,
doufám, že mé vyznání jednou uslyšíš.
Ty jsi má svoboda,
když letím.
Ty nejsi pouhá náhoda,
vnímám tě,
cítím tě.
Vím, že existuješ.
Prosím,
neříkej,
že to co bylo,
už není.
Neber mi mou naději,
já v ní věřím,
protože i když ty zmizíš,
ona zůstane….
Autor Megs, 29.11.2007
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, xavian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, naděje zůstává...

30.11.2007 11:42:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí