Proč jsem se chtěla zamilovat,když milovat nechci?

Proč jsem se chtěla zamilovat,když milovat nechci?

Anotace: To mě napadlo, když jsem vyvolala trochu nenávisti v mé duši

Ze severu,
postavím se nad tebe,
díváš se?
Čas trávíš něčím jiným.
Proč neustále zíráš do stěny?
Proč čas pro tebe podstatným?
V souvislosti s minulostí odmítám.
Odpovědí,která pro mě není.
Mývám za zlé ti, co mít mohu.

Zpívat píseň chtěla bych,
o lásce, o štěstí, o víře.
Budoucnost krásná měla by být?
Se srdcem na jiném místě,
ústa zavřená,oči otevřená,
vyspat s Tebou se chci.
A nic víc.
Pojď půjdeme dál,
užívat si a nežít.
Nechci Tě milovat,
chci jen zírat,sobeckou být.
Nesnášet Tě a vysmívat se Ti.
Co z toho mám?
Ublížil jsi! Nediv se.
Spravedlnost musí být.
A hlavně „Myslím, tedy jsem“.
A neustále odmítám Tě.
Duši, život.
Já chci žít,
bez Tebe!
Netrap můj život a odejdi.
Přijď opět jen se vyspat.
Nestojím o nic víc.
Zájem nemám a žij si dál.
Autor come-past, 29.11.2007
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: 0-0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

k téhle básni snad ani nevím, co bych ti napsala...je to dokonale napsaný...moc se mi to líbí...taková surová, ale nejspíš pravdivá...je dobrý psát to, co člověka napadne a nevymýšlet žádnej kýč...je to krásný...opravdu moc...:)

01.12.2007 13:17:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí