Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Kdysi dávno pro jednoho kluka :) (napsána r.2005)

Nechápu to a přesto tuším
proč na tebe nemůžu zapomenout
když tě vidím, srdce mi buší
a já si nemůžu vzpomenout:

jak je to dávno, co byli jsme spolu
co hráli jsme si jako děti
já padala stále víc a víc dolu
proč už to nikdo zpět nevrátí?

Nejdříve krása, potom neštěstí
proč nemůžu aspoň na chvilku tě mít?
Když tisknu ti pěsti pro štěstí
říkám tím, že jen s tebou chtěla bych být.

Jsi tak blízký a přitom tak vzdálený
když se na mě snad na chviličku podíváš
já netuším, zda je to okamžik nádherný
nebo zda mě v duchu proklínáš.

Toužím po tobě, mé srdce krvácí
copak ty to necítíš?
Přemýšlím, mé sny se vytrácí,
snad jenom v nich mě políbíš.

Nenávidíš mě nebo mě miluješ?
Já chtěla bych odpověď znát,
snad jednou se nade mnou smiluješ
a řekneš, že máš mě rád.
Autor mauvais-ange, 29.11.2007
Přečteno 600x
Tipy 4
Poslední tipující: Azazen, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Další nádhrná báseň, je moc krásná. Ty pocity o kterých píšeš, ty důverně znám.
Azazen

06.07.2008 09:56:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí