...SI...

...SI...

Anotace: ...

Si básnik, čo mi krásnu báseň zloží
Si rečník, čo ma slovom poteší

Si doktor, keď ma niečo bolí
tvoj nežný dotyk všetko zahojí

Si môj poradca, keď sama si neviem rady
Chytíš problém za uši, prevezmeš opraty

Si muž, ktorý pri mne bude stáť
aj keby sa malo čokoľvek stať

Si chlapec, čo veselo sa usmieva
aj keď vnútri sa smutne stmieva

Si hrdina ako z rozprávky
pre mňa všetko..i zabíjať draky

Si človek, čo dobré srdce má
a na svet čistým okom pozerá

Si ako môj ocko-ako prvý chlap,ktorého som milovala
keď je zle: pohladkáš ma, vypočuješ..povieš aby som sa vyplakala...
/a vždy mi je lepšie/

Si moje usmievavé slniečko
Moje krásne zlatíčko

Nechcem ťa nikdy stratiť
Chcem svoj život s tebou stráviť
Od puberty po starobu...
...aj za hrob...

Si chlap, ktorého milujem
lásku vernosť Ti sľubujem...
Autor Hviezdicka, 30.11.2007
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí