Ubližuješ...

Ubližuješ...

Anotace: ........

Ubližuješ...

když pro nás různá měřítka máš,
co můžeš Ty, mě snadno zamítáš,
jen svou pravdu na misku vah dáš,
rovného partnera ve mě odmítáš.

Svými slovy někdy tam moc zraňuješ
a mě to tolik bolí,
když jedem je po okraj naplňuješ,
mě slzy pálí solí.

Proč jen to špatné si připouštíš,
vždyť kolem je přece tolik krás,
naši lásku pomalu opouštíš,
co zbyde nám, až zešedne vlas...
Autor Sparkle, 30.11.2007
Přečteno 599x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Bíša, Monsignore, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smuténková.

30.11.2007 13:32:00 | Psavec

Jediná otázka. Má to smysl???

30.11.2007 09:01:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí