Jsi nejlepší

Jsi nejlepší

Anotace: ...

Sluníčko zapadá,
půjde už spát.
Teď jenom láska Tvá,
bude mě hřát.

Hvězdičky na nebi,
leskem se třpytí.
Je pro mě nádherné,
Tvou ženou býti.

Do vlasů,
zafoukal mi vánek.
já vím,
že den co den,
hlídáš můj spánek.

Ráno se probouzím,
vedle Tvého snění.
když se na Tě podívám,
vím ,že lepší muž,
na světě není.
Autor smoulinka, 30.11.2007
Přečteno 604x
Tipy 2
Poslední tipující: muškát
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí