Voníš deštěm

Voníš deštěm

Anotace: jen sem si vzpomněla na májový deštík:-))

Vzduch voní deštěm,
tvá ruka po mých bocích klouže.
Vzduch voní deštěm,
ty chytáš mě, když přeskakuji louže.

Ty voníš deštěm,
když přitisknu se k tobě pevně.
Ty voníš deštěm,
mám strach ti říct, co je teď ve mně.

Ty chutnáš deštěm,
tvé rty a na kalužích kola.
Ty chutnáš deštěm,
my nepotřebujeme už slova...
Autor fire.fly, 30.11.2007
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: grázlík, Pišák, Dračičák, MalaIzis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vzpomínání...

02.12.2007 15:38:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí