Omyly

Omyly

Anotace: trochu slabší, jen tak ...

Já vím,
ani pár řádek nespraví
ten pocit, co jsi tenkrát měl.
Šlo vidět,
že byl tak strašně trhavý,
a dost jsi se i chvěl.

Myslím si,
že snad nevěřil jsi vlastním očím,
že je to jen zlý sen...
Tak dobře, já už mlčím,
však vyslechni si jen:

Že každý dělá omyly,
a člověk má i odpouštět,
vždyť jsme si spolu slíbili,
že nám dvoum patří svět.
Autor Peťka_bez_talentu, 30.11.2007
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí