Zase spolu

Zase spolu

Anotace: Po sedmi měsících jsem zase se svou láskou, ale...

Po sedmi měsících, já mám tě zpět,
snad navážeme na krásných 5 let.
Celých sedm měsíců, láska v naších srdcích byla,
tak proč pocit mám, že v nich velká propast zbyla.

Miluji Tě stále a nikdy jsem nepřestala,
jenže v srdci tvém, jakobych se nevyznala.
Být zase s tebou, to byl můj sen,
ale někdy přijdeš mi jako vyměněn.

Tvé milující oči, já vídám jenom zřídka
a za zády tvými, neschovává se žádná kytka.
Někdy mi až přijde, že to nejsi ty
a naše srdce, na střepy jsou rozbity.

Někdy kolem projdeš, jako bych ti cizí byla
a ja pocit mám, že vůbec jsem ti nechyběla.
Někdy tvoje pohlazení na tváři mě studí,
ale druhý den krásné polibky mě budí.

Štěstí a strach, ve mne se stálé střídá
pro co rozhodnout se mám, tvoje srdce nepovídá.
Miluji Tě strašně, doufám že naše srdce jedním se stane,
že naše láska na všechno zlé zapomene.

Tvé pochybnosti zaženu, ale kdo ty moje?
Jediné pro co bojuju je z lásky nadějě.
V mém srdci je pravá láska,snad bude i v tvém
a už se nikdy nerozejdeme..navždy spolu, v dobrém i zlém.

Miluji Tě..
Autor Piitulka, 30.11.2007
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Dračičák, Demotivovná Dezorientace
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká básnička. Zrovna prožívám podobné chvíle, i když je to trochu složitější. Diky =)

02.12.2007 17:20:00 | on_my_mind

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí