Seš

Seš

Anotace: ty

Seš plamínek co mě hřeje, seš má láska co se směje.
Seš má touha při úsvitu,
seš má bolest, moje lítost.
Ty seš prostě lidská bytost.
Autor Ellfka, 01.12.2007
Přečteno 559x
Tipy 2
Poslední tipující: estrellita, forget-me-not
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí