Samota

Samota

Anotace: Proc:((((Prosim nesmat:))))pardon za chybky

Proč je to bez tebe tak těžký,
jak ocelevé běžky.
Když sem vedle tebe,
něco ve me vstane.

Stýská se mi po tobě,
jak medvídkovi pů po své lopatě.
Když cítím tvou vůni,
sem jak k neudržení.

Tvé polibky mi chyby,
jak tvé nádherné pohlazení.
Ted píšu tuto básničku,
ze zoufalstvý??Nebo ze zviku.

Já tě potřebuju,
ještě víc než motlitbu.
Bez tebe sluce nesvítí,
jak kdybych byl v hrozném vězení.

Připadám si jak odsouzený,
na 100 let uzavřený.
Pomoz mi zté samoty,
vrat se ke mě zas do novoty.

Bez tebe sem jak v pekle,
Plamen zášti a smutku furt plane.
Je čím dál vetší,
že přes něj nejde videt tvé krásné oči.
Autor pucis, 01.12.2007
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Yukki
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí