Ztrácím Tě...

Ztrácím Tě...

Anotace: ...já se s tím ale už nějak vyrovnám. :)

Sbírka: Inkoust mé duše /výběr/

Propadám se,
letím, padám.

Ne, už ne,
červenou
teď dávám zradám.

Ztrácím Tě...
...ta slova,
co nahání mi pocit zvadlosti.

Nemám sílu,
dnes a znova
podléhám své úzkosti.

Ztrácím Tě...,
...ty má kouzelná inspirace,
můj zrádný princi...

...neoplácím stejnou mincí...
/...neb Tobě ublížit neumím./

Ztrácím Tě...
...každým dnem
a víc a víc...

Ztrácím Tě,
už to po mně nechtěj -
- já nezvládnu to víckrát říct...
Autor Anjobi., 01.12.2007
Přečteno 394x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, janewe, come-past, xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí