ZASE

ZASE

Anotace: jen tak....jak se můžou dva protiklady přitahovat a doplňovat...

Už se zase setkali,už jsou zase spolu
Vrací se k sobě pomalu
Malými krůčky kráčí si vstříc
Mají se rádi, co může být víc
Potkali se opět oni dva
Z duše její zmizela tak hluboká jizva
Už se zase směje, o budoucnosti sní
Už není sama, už je zase s ní
Chyběl jí, chyběla jemu,chyběli si navzájem
Snažili se předstírat nezájem
Nevydrželi však bez sebe být
Jeden bez druhého žít
Už jsou zase šťastni oba
Pryč je ta zlá doba
Doba samoty jejich a smutků
Doba zoufalých skutků
Už jsou zase spolu tak oddává se mu bez protestu
Už jsou zase spolu, šťastni, našli si k sobě cestu?
Možná…
Už jsou zase spolu…
Milují se…
A přece nenávidí…
Autor sh@rusk@, 01.12.2007
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí