Tiché výkřiky

Tiché výkřiky

Anotace: prostě...sem se potřebovala vypsat z blbý nálady:( :)

Hořící svíčku pokládám na oltář,
cítím se jak anděl,jemuž vzali svatozář,
kterému někdo křídla zlámal,
kterého někdo hodně zklamal.

Pláču a dívám se na svůj stín,
vzpomínám na chvíle,kdy byla jsem s ním,
na chvíle plné štěstí,smíchu,
bolesti,zklamání,samoty,hříchů.

Tiché výkřiky ve tmě se ztrácí,
moje srdce dál jen tiše krvácí,
vzpomínky na tebe ničí moji duši,
teď mi asi smutek víc než radost sluší.
Autor andynka.n, 02.12.2007
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, carodejka, Vladimír 77, Jaros.ml
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju...

02.12.2007 21:26:00 | andynka.n

Moc krasna... urcite sve stesti naleznes... ver mi, moc Ti ho preji.

02.12.2007 13:44:00 | carodejka

Opravdu luxusní

02.12.2007 01:09:00 | Jaros.ml

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí