Mé lásce tichá slova

Mé lásce tichá slova

Anotace: ....něco ze starší tvorby...

V sadu proměnili se v třešně,
když důvěřovati začali svým listům znova.
Náhle, sotva slyšitelně zazněl hrom věčnosti.
Mé lásce tichá slova.

Co všechno ještě přednesou,
vždyť v nové duši hbitá naděje je živa.
Již září nocí tajemnou světlem slunečním.
Mé lásce tichá slova.

Já vím, že uvěřit tomu lze jen ztěží,
však tohle se stává, náhle a znova.
Věř, že často i sněženky se mění.
Mé lásce tichá slova.

Často odplavou sněženky spolu s listím,
rozpustí se v nebi modravém jak voda.
Kde promění se v kapičky zlatavé.
Mé lásce tichá slova.
Autor Rendy, 08.06.2004
Přečteno 2767x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Obdobné hodnocení to co druzí. Hezké slovní spojení.

04.06.2006 19:55:00 | umělec2

Obdobné hodnocení to co druzí. Hezké slovní spojení.

04.06.2006 19:55:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí