Aj lav júúúú

Aj lav júúúú

Anotace: no jo, romantika;-)

Miluju, když se na mě díváš, jako bys mě chtěl sníst.
Miluju, když si ve sprše zpíváš o všem, co chtěl bys mi říct.

Miluju, jak při smíchu trochu kroutíš hlavou,
když mi šeptáš do ucha, že našels tu pravou.

Miluju, když plánujeme, kde spolu budem za pár let,
až zletilosti nabudeme a proměníme celý svět.

Miluju, když se koukáme na filmy pro dospělé,
miluju, když jsme spolu v jednom těle.

Když mě držíš za ruku a prsty lechtáš v dlani,
když říkáš mi miluji tě, jednou se staneš mojí paní.

A já na to?
Taky tě moc miluju, zlato.
Autor Mišpule, 02.12.2007
Přečteno 524x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, Denny3, colorka, Laivindil, Monsignore, prostě Zuzana, Blagit, cevert, Já Esther Ruth, Kanzy
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o))

30.01.2008 13:03:00 | Bíša

Pěkná rýmovačka, jen doufám, že je to jen fantazie, (vzhedem k věku)

08.12.2007 12:16:00 | Veríssek

Nepřijde mi to jako básnička.. ale když se jedné o ty dvě slova, básnil by každý.

04.12.2007 09:29:00 | prostě Zuzana

K tomu není co dodat, perfektní 1*

03.12.2007 19:10:00 | cevert

rozkošné=)

02.12.2007 19:27:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí