Něžná vzpomínka Tvá mne volá k Tobě zpátky!

Něžná vzpomínka Tvá mne volá k Tobě zpátky!

Anotace: Tohle jsem kdysi psal jako komentář k něžné čertíčkově básni. Dnes, kdy je mi nějak smutno, jsem zas procházel stará dílka svá i svých oblíbenců, četl komentáře i vzkazy a narazil i na tyhle verše, které měli potěšit smutnou kamarádku...

Něžná vzpomínka Tvá
mne volá k Tobě zpátky,
velká je touha má
a život je tak krátký!

Něžná vzpomínka Tvá
ozvěnou zní v mé duši,
a smích Tvůj ďábelský
rád mám víc, než kdo tuší!

Něžná vzpomínka Tvá
ta dá stopku i času,
který nás v moci má
a zvěční Tvoji krásu!

Něžná vzpomínka Tvá
ta kouzelnou má moc,
na Lásku budem dva
a skončí smutku noc!

Něžná vzpomínka Tvá
nás, doufám, že už brzy,
zas dohromady dá,
a já slíbám Tvé slzy...
Autor Kozoroh 1, 02.12.2007
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: Já Esther Ruth, Aluna, Pišák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, moc krásné...

05.12.2007 20:00:00 | Já Esther Ruth

nádherně romantická

04.12.2007 22:48:00 | Aluna

To nebylo počasím!

03.12.2007 16:33:00 | Kozoroh 1

Pěkná...
A mě bylo včera taky smutno...
to bude tím počasím, hnusným...

03.12.2007 15:23:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí