Slepec

Slepec

Anotace: Sem zase zpátky!taková první básnička na rozjezd.

Ústa se chtějí smát,
teplá dlaň zas chce hřát,
doteky zas chtějí znát,
toho koho on má rád.

Stejný ráno pořád má,
svit slunce on nevnímá.

Každý má svý trápení,
tohle ale už nikdo nezmění,
oči nejdou otevřít,
o barvách dál jen může snít.

Jakou modrou nebe má,
vědět koho to objímá,
vidět občas krásu její,
když oči se jí na něj smějí.

Aspoň jednou by jí vidět chtěl,
co by dal za to kdyby tu šanci měl...
Autor Hejňa, 02.12.2007
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Franceska.Darness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A že je to parádní rozejzd! :o)

02.12.2007 21:39:00 | Franceska.Darness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí