Ona (Ty)

Ona (Ty)

Anotace: Vznik na Táboře.....oni budou vědět.

Sbírka: Ženy, Slečny, Holky, nutný zlo

Teď tu sedim
a na ní hledim.
Ona opodál sedí
a o mě snad neví.

Můj život je vratký,
poněvadž mám v žilách jed prudký.
Jed se jménem Láska,
kvůli kterému mi přibude nejedna vráska.

Ona jmenuje se Markéta
a v mém srdci se láska proplétá.
Teď odešla mi s Kubou
a já povídám si se záhubou.

Slunce určitě jednou výde,
jako, že si smrt pro mě brzo příde.
Láska je velmi silný jed
a proto zemřu HNED!!!
Autor retro, 02.12.2007
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen ty rýmy jsou dlouhé, pak krátké, ale nejsi sám...

03.12.2007 15:08:00 | Rathell

Jednoduché, ale pěkné, závěr trochu divný:-)

02.12.2007 20:53:00 | Lyuk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí