Pro tebe Lasko

Pro tebe Lasko

Anotace: Je to basnička mému miláčkovi!

Jak den za dnem běží,
mě se vedle tebe skvěle leží,
jak noc za nocí utíká,
já sem vedle tebe klidná.

Slunce každé ráno vychází,
mě tvá ústa schází,
Měsíc na obloze svití,
tvé polibky mi chybí.
Autor Vacluvka, 02.12.2007
Přečteno 744x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí