Miluješ mě nebo ne?

Miluješ mě nebo ne?

Anotace: Název moc nevystihuje básničku, ale dává důraz na to, kvůli čemu jsem ji psala.

Jsou dny, kdy mě miluješ
Já jsem šťastná, avšak
Když vyprchají látky,
Které zbožňuješ.
Přijde bolest, strašák,
Co mě kosí.

Ty utíkáš před svým nitrem,
Já zas před tebou
a
Když se noc sejde s jitrem,
Chceš ať zapomenou.

Když večer pouliční lampy,
Někdo rozsvítí,
Uléhám ve snech zmatená, (miluju tě)
Ráno však jako bych to nechtěla.
A probouzím se zmatená.

Víc než radost nosíš mi mor,
Víc než jas nosíš mi světobol.
Jenže, když pomyslím,
Že už bych tě nechtěla,
Připadám si víc než ztracená.
Není to jen samota co mě tíží,
Temné chmury se ke mně blíží,
Blíž a blíž…
Autor Catherine Noir, 02.12.2007
Přečteno 414x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, pennywise
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí