Dady said, they must die.

Dady said, they must die.

Anotace: Jako název mi posloužila fráze z jedné písničky, jež mi dala inspiraci. Napsáno po shlédnutí filmu Tajnosti, které mně dostalo do divné nálady, proto je i dílko celé divné.

Všechno kolem spěje
ke skončení.
Něco končí,
začíná.

Vše co má začátku
vlastní i konce.
Zůstaň navždy,
neodcházej.
Nikdy mě neopusť.

Jiný život,
jako by ten předešlý
neexistoval.
Jako bys byl
někým jiným,
jenž nepřežil.

Je těžké uvěřit,
když je smrt kolem nás.
Umřelo štěstí,
kdo přijde dál?

Pocity samoty,
nenaplněné prázdno.
Hluboký šrám.
Svět patří
vzpomínkám.

Jestli je tohle reinkarnace,
tak zatraceně krutá.
Obraz minulého života,
který již nikdy nebude
v skutečnost dán.
Náhled na něco,
co postrádáš.

Dojmy ovlivní,
co bude vdál.
Umřel jsi,
ne do hrobu dán,
pohřben
ve všech novotách.

Sledujíc něco,
co skomírá.
Malinký plamínek,
pomalu usíná.
Snažím se přiložit,
zažehnán.

Zákon akce a reakce,
k smutku nám.
Navždy svět odevzdán,
do nuceného výseku
na jatkách.
Autor sad_girl, 02.12.2007
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: 0-0, Rathell, embryo v hlave
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí