Co dál?

Co dál?

Anotace: mluví sama za sebe

V každodenním útěku
prosím touhu ať zmizí,
že už nepatřím tomu člověku,
že už je vlastně cizí.
V každodenním pláči,
prosím nouzi ať opustí mou mysl,
ať kalužemi nevláčí,
vždyť její cit uhasl.
V každodenní samotě,
prosím srdce ať začne bít,
V každodenní nicotě
se snažím nezabít.
Autor Martynez, 02.12.2007
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Martanka, Aishia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No to jsem se pobavila mě napíšeš zvedni hlavu a začni žít
a pak u tebe najdu takovou básničku,ale ujde

06.12.2007 18:37:00 | Martanka

Krásné, depresivní, hloubavé.

02.12.2007 21:53:00 | Aishia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí