Propadák

Propadák

Anotace: :(

Už jsou porušeny
pravidla života
pouta jsou utaženy
za dveřmi samota
čekám až zaklepe
řeknu-jen vstupte!
nevědět je lépe
pravda jen poplete
Všechno je naopak
předsudky zmizely
je to propadák
plakat v posteli
srazils mě do kolen
kdo by si pomyslel
zůstaneš ve vzpomínkách-jen
tak jak jsis usmyslel?!
Autor En, 02.12.2007
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Martanka, Pauline Toywelová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí